Ahogy tavaly, a 2019-es év végén is közzétesszük azt az összeállítást, amelyik az idei legolvasottabb cikkeinket tartalmazza. A legtöbben top10-es listával készülnek, mi azonban úgy gondoltuk, tizenkettőre bővítjük a listát, már csak azért is, mert nagyon szoros volt a verseny a tíz legjobb közé kerülés során, így nem akartuk, hogy a tizenegyedik és a tizenkettedik helyezett a pár száz olvasó miatt kimaradjon az összeállításból.

És, akkor jöjjön a lista!

12. helyezett

Traktort és csatlakoztatható mezőgazdasági gépeket ajándékozna egy kulai kereskedő valakinek, aki szeretne földet művelni, de nincsenek meg az ehhez szükséges eszközei – tudatta a Novosti.

Živojin Popić 2000-ig egy üzletben dolgozott, emellett 7.5 hold földet is művelt, amelyet elhunyt édesapja után örökölt, de azóta már nem tud „egyszerre két széken ülni”, írtuk április végén.

Traktort ajándékozna a kereskedő

11. helyezett

Az év egyik legmurisabb videóját tartalmazó cikkünk helyszíne Mohol volt, ahol egy részeg férfi nem hallgatott a szép szóra, s a győzködés ellenére volán mögé ült. A folytatást nézzék meg, olvassák el:

Mohol: Befordult a sarkon, és bumm – a sofőr elhajtott, a rendszámtábla ott maradt (VIDEÓ)

10. helyezett

Egy szörnyű tragédia lett a 2019-es év legolvasottabb cikkeit tartalmazó lista tizedik helyezettje:

Gyilkosság Magyarkanizsán: Halálra vertek egy 58 éves férfit

9. helyezett

Az év elején még nagy erőkkel keresték a csantavéri Dér Csabát, a maffia bérgyilkosát, akit aztán le is tartóztattak Csehországban. A januári cikkünk a magyarországi sajtót is érdekelte, ezért is került be a legolvasottabbak közé.

Nagy erőkkel keresik Dér Csabát, a maffia bérgyilkosát

Egyelőre ennyi, egy új cikkben nemsokára közöljük az 5–8. helyezetteket.