Egy nem mindennapi, mobiltelefonnal készült felvételre hívta fel több olvasó is a figyelmünket: a Moholon felvett videó felkerült a legnépszerűbb közösségi oldalra is, s mintegy százan megosztották.

A felvétel címe Vasárnap délután, a helyszín pedig Mohol, ahol szerb fiatalok mondják egymás között, hogy a sofőr igencsak ittas állapotban van. Az épp indulni kívánó sofőr hatalmas gázt ad, mire egy férfihang közli:

„Hé, öreg, szállj ki az autóból!” – de a felszólítás egyáltalán nem érdekli a sofőrt, feltéve, hogy egyáltalán meghallotta azt. Ehelyett azt látjuk, hogy egy nő ül be az anyósülésre, s az autó, hatalmas gázzal elindul. A videón ekkor valaki azt közli, hogy valaki meg fog halni, ezzel is utalva arra, hogy a sofőr nincs olyan állapotban, hogy biztonságosan részt vegyen a közlekedésben.

Az autó szépen lassan kikecmereg a főútra, ahol a sofőr gázt ad, majd egyszer csak egy nagy csattanás hallatszódik. A felvételt a mobiltelefonjával készítő személy is utána megy az autónak, megnézi, hogy mi történt, de a gépkocsinak már hűlt helyét találják, viszont azt látni, hogy a Mazda személygépkocsi a gyógyszertári díszpadnak ment neki (egy ugyanilyen látható az Audi mögött), s a rudak ráestek a ház előtt parkoló Audira.

A csattanás után pár másodperccel valaki szerb nyelven azt mondja: „Ba… meg az életet”, majd ugyanez a hang megkérdi, ki tette ezt.

A felvétel végén a helyiek észreveszik, hogy az autónak a rendszámtáblája a helyszínen maradt, így minden bizonnyal a helyi rendőrségnek nem lesz nehéz beazonosítani az elkövetőt, főleg, hogy felvétel is készült az esetről.

Videó: