Zentán igencsak erős a konkurencia a Tahó vagyok, így parkolok versenyben. Jól tudják ezt a helyiek is, így aki kiváló helyezésben és a neten ingyen kapható „dicséretben” reménykedik, annak alaposan fel kell gyűrnie a nadrág szárát. Mutatunk néhány képet, akikről már írtunk, s akik kimondottan esélyesként indultak a végső győzelemért.

Íme egy BMW, amely csak két helyet foglalt el. Ha jobban belegondolunk, három helyre is parkolhatott volna:

Aztán egy Volkswagen Passat, amelynek a tulajdonosa minden bizonnyal hiányzott az iskolából, amikor a párhuzamos vonalakat tanulták a többiek:

Elsőre nem tűnt erős versenyzőnek, de aztán kiderült, hogy pár méterre van az egyik bevásárlóközpont parkolóháza, neki pedig sikerült úgy megállnia, hogy bármelyik ajtón száll ki, fűre biztosan nem kell lépnie:

Szép reményekkel vágott neki az üzlet tulajdonosa is a parkolási versenynek, akinek az autóból kiszállva mindössze pár métert kellett tennie a bolt bejáratáig:

És akkor jöjjön az Opel Astra sofőrje, akinek azért sikerült úgy megállnia a járdán, hogy mellette jobbról és balról is elférnek a gyalogosok, a babakocsit tologató szülők, sőt, ha jobban megnézzük a képet, akkor mindkét oldalán hagyott annyi helyet, hogy elférjen egy-egy autó. Igaz, akkor a középsőből senki nem tudna kiszállni, de fontos, hogy figyeljünk másokra is, és ne csak saját magunkra gondoljunk. És az is lehet, hogy csak a gyógyszertárba ugrott be, hogy átvegye a helyes parkolást elősegítő elixírjét (ha már a gyógyszertárat is így hívják), amelyet különféle növényekből állítottak elő a számára. Az különösen egyedivé teszi ezt a parkolási stílust, hogy a rendőrség mintegy ötven méterre van…

Minden versenyzőnek gratulálunk, akinek pedig nem sikerült eddig bekerülnie a top5-be, az se csüggedjen, hiszen, ha minden jól megy, a nap holnap is felkel, s a szervereken van még elegendő tárhely az újabb képekenek is.