Néha egy kép többet mond ezer szónál – mivel egyik olvasónktól két képet is kaptunk, vegyék úgy, hogy kétezer szó leírását spóroltuk meg.

A helyszín Zenta, pár méterre a város legnagyobb bevásárlóközpontjától, amelynek mintegy 40-50 autót befogadó, fedett parkolója van.

Reméljük, babakocsival senki nem a járdán próbált meg abban az időben közlekedni, amikor a kép készült.

Zentai parkolás – aranybánya a bevásárlóközpont parkolóháza

Olvasóink egyre több képet küldenek, amelyeken a zentai parkolás koronázatlan királyai láthatják magukat viszont a Szabad Magyar Szó honlapján. Szombaton a Bence által küldött fotót tesszük közkinccsé, hadd lássa mindenki, akinek nagy autója van, hogyan tudja megoldani gond nélkül a parkolást a Tisza-parti bevásárlóközpont ingyenes parkolóházában.

Zentai parkolás II. – Fogadjunk, nem tudsz úgy megállni…

Kedden megtaláltuk a zentai parkolás című rovatunk júliusi győztesét, aki olvasóink szerint nem más, mint annak a kínai üzletnek a tulajdonosa, amelyik elé igen ügyesen beparkolta a Ford típusú személygépkocsiját. Így már ugye teljesen érthető, és nem is szabad elítélni a tulajdonost, hiszen ki ne szeretne pár méterre a kedvenc üzlete, boltja, szórakozóhelye előtt megállni, hát ha még az övé is a hely, akkor igazán lehetne mindenki megértőbb.

Zentai parkolás – megvan a hónap győztese

Ennek a Fordnak a tulajdonosa nem panaszkodhat arra, hogy távol sikerült leparkolnia a kedvenc kínai üzletétől. A zentai parkolás új hőse mindössze pár méterre állt meg a bejárattól, amit csak úgy tudott kivitelezni, hogy előtte felhajtott a járdára. A Facebookon a hozzászólók szerint nincs ebben semmi új, ugyanis az autó tulajdonosa nem először parkolja le az autóját közvetlenül a bejárat előtt.