Kedden megtaláltuk a zentai parkolás című rovatunk júliusi győztesét, aki olvasóink szerint nem más, mint annak a kínai üzletnek a tulajdonosa, amelyik elé igen ügyesen beparkolta a Ford típusú személygépkocsiját. Így már ugye teljesen érthető, és nem is szabad elítélni a tulajdonost, hiszen ki ne szeretne pár méterre a kedvenc üzlete, boltja, szórakozóhelye előtt megállni, hát ha még az övé is a hely, akkor igazán lehetne mindenki megértőbb.

Éva, egyik kedves olvasónk egy újabb parkolási zsenialitásra hívta fel a figyelmünket: az általa küldött kép a Tisza-parton található bevásárlóközpont parkolójában készült. A fotót nézegetve átvillan az ember agyán, hogy vajon a sofőrt mi késztette arra, hogy két parkolóhelyet elfoglalva álljon meg? Nyugodtan küldhetnek ötleteket, mi arra gondoltunk, hogy az anyósülés mögött ülő azt ajánlotta, fogadjanak, nem tud úgy megállni a parkolóban, hogy két helyet is elfoglal, s eközben ő ne tudna kiszállni a jobb hátsó ajtón. Ha így volt, gratulálunk a sofőrnek: Ön nyert!

 

Zentai parkolás – megvan a hónap győztese

Ennek a Fordnak a tulajdonosa nem panaszkodhat arra, hogy távol sikerült leparkolnia a kedvenc kínai üzletétől. A zentai parkolás új hőse mindössze pár méterre állt meg a bejárattól, amit csak úgy tudott kivitelezni, hogy előtte felhajtott a járdára. A Facebookon a hozzászólók szerint nincs ebben semmi új, ugyanis az autó tulajdonosa nem először parkolja le az autóját közvetlenül a bejárat előtt.