Hétfőn írtunk Palics hivatalos, a Szabadkai Idegenforgalmi Szervezet által működtetett honlapjáról, amelynek magyar változata igencsak felületes munkáról tanúskodik.

 

Látogassunk Palics, csinálni megnyilvánulások

Kérdéseinkre, amelyet az Idegenforgalmi Szervezethez intéztünk kedden kora délutánra válasz is érkezett az illetékesektől, amelyet alább változtatás nélkül közlünk:

A Szabadkai Idegenforgalmi Szervezet két internetes felülettel rendelkezik: a www.visitsubotica.rs és a www.palic.rs. A  www.palic.rs honlap jelenleg fejlesztési fázisban van, ez a tény miatt előfordulhatnak hibák a tartalomban és a működésben is.

A nyomtatott, elektronikus kiadványokat és prezentációkat a szabadkai Akademija Oxford munkatársai végezték el. A honlapok kidolgozása pedig, az éves fenntartásukkal együtt 312.000 dinárba kerültek adó nélkül.

A Szabadkai Idegenforgalmi Szervezet évekre visszamenőleg minden ismeretterjesztő kiadványát nyolc különböző nyelven készíti el, az alapján, hogy mely országokban mutatják be a környéket, mint potenciális desztinácót.

Köszönettel tartozunk, amiért felhívták a figyelmünket a hibákra, amelyeket a legrövidebb időn belül kijavítunk.