Meghalt az egyik menekült, akit tegnap találtak meg eszméletlen állapotban három társával együtt egy tartálykocsiban, tudta meg a 021.rs.

A Vajdasági Klinikai Központban az információt megerősítették: az újraélesztés és terápia ellenére az egyik fiatalember szerdán a reggeli órákban elhunyt.

Három társa, továbbra is súlyos állapotban az intenzív osztályon fekszik.

Futak: Életveszélyes állapotban levő személyeket találtak egy tartálykocsiban

Négy, eszméletét vesztett fiatalembert találtak kedden egy futaki autómosóban egy szlovén rendszámtáblás kamion tartályban – írja a 021.rs. A mentőszolgálat dél körül négy járművel érkezett a helyszínre, s a Vasút utcában (Železnička) parkoló tartálykocsiban négy fiatalt találtak, akik igen súlyos állapotban voltak.


A négy fiatalembert kedden vették fel az osztályra, hőguta és oxigénhiányos tünetekkel. Őket tegnap déltájban találta meg egy teherautó sofőrje, aki a tartálykocsit szerette volna megmosni, amikor rátalált az eszméletlen fiatalokra.

A rendőrségen a 021 portálnak azt mondták, két fiatalt sikerült azonosítaniuk, ők afgán állampolgárok, míg kettejük kiléte még ismeretlen. Még tart a nyomozás annak kapcsán, hogyan kerültek a fiúk a tartálykocsiba.

Fotó: Kurir