A zentai és a környékbeli olvasóink vették a lapot, s újabb három komoly versenyzőt neveztek be a Tahó vagyok, így parkolok nevet viselő megmérettetésre.

Aki esetleg lemaradt volna a hétfői cikkünkről, az jobb, ha az olvasást azzal kezdi:

Zenta: Így kell egyből a dobogóra ugrani a Tahó vagyok, így parkolok versenyben

Zentán igencsak erős a konkurencia a Tahó vagyok, így parkolok versenyben. Jól tudják ezt a helyiek is, így aki kiváló helyezésben és a neten ingyen kapható „dicséretben” reménykedik, annak alaposan fel kell gyűrnie a nadrág szárát. Mutatunk néhány képet, akikről már írtunk, s akik kimondottan esélyesként indultak a végső győzelemért.

Az első fotó, ami egyben a nyitóképünk is, a hétfőn közölt Opel Astra sofőrjének a parkolási sítlusát fejlesztette tovább egy picikét, ugyanis ő már nem középre, hanem a járda szélére állt, így még közelebb volt a közelben levő gyógyszertár bejáratától, és mintegy két méterrel messzebb a zentai rendőrkapitányságtól.

A verseny egyik komoly esélyese az a Fiat Punto sofőrje, aki jó ötletnek találta, ha megáll a postával szemben, attól függetlenül, hogy az udvarban egy tömbház és néhány ház, s nem mellékesen garázs is van. A puntós miatt innen autóval nem lehetett kimenni, csakis gyalog, motorral vagy kerékpárral, esetleg rollerral vagy görkorcsolyával, illetve gördeszkával.

A harmadik, olvasóink által beküldött fotó nem lenne nagy szám, mert ilyet sűrűn lát az ember, de ha jobban megnézzük, akkor kiderül, hogy ezzel az ügyes manőverrel egyszerre három helyet sikerült lefoglalni a központban. Aki tud, az tud, nincs mese.

Ha esetleg ön is lát hasonló, kiválóan tehetséges, szépreményű parkolókirály címre pályázó autót, ne habozzon, küldje el a címünkre.