(Fotó: Kurir)

A horvát rendőrségnek sikerült letartóztatnia az 52 éves szilágyi Nagy Frigyest, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő követte el a múlt csütörtökön a doroszlói kettős gyilkosságot.

Mint arról mi is beszámoltunk, egy fegyveres rabló meggyilkolta a mozgássérült Stampfer Erzsébetet és a segítségére siető Holló Róbert vállalkozót, illetve megsebesítette az asszony 43 éves lányát, Rózsit. A gyilkosság hátteréről itt olvashatnak bővebben:

Doroszló – Örökség miatt gyilkolt

Férjének törvénytelen fia gyilkolta meg csütörtökön este Doroszlón a mozgássérült Stampfer Erzsébetet és sebesítette meg annak 43 éves lányát, Rózsit – írja a Blic. Mint arról a Szabad Magyar Szó is beszámolt, az incidens során gyilkosság áldozata lett Holló Róbert doroszlói vállalkozó is, aki a szomszédok segítségére sietett Meggyilkolták csütörtökön este Holló Róbert doroszlói vállalkozót.

Nagy Frigyest a horvát rendőrség többnapos nyomozás után kerítette kézre és a törvényes határidőn belül átadja őt a szerbiai szerveknek – írja a Kurir, ezt követően pedig a zombori Felső Ügyészség ügyésze elé kísérik.