„A feltornyosult problémák miatt teljesen leállt a fűtés, a vezetékek már nincsenek nyomás alatt, az idei fűtési szezonnak ezzel vége. Az ELGAS igazgatója csak annyit mondott, hogy a polgárok a rendkívüli helyzetben próbálják meg feltalálni magukat, alternatív fűtési módszerekkel vészeljék át a hideg időszakot a tartós felmelegedés beálltáig” – adta hírül a Magyar Szó napilap a hétvégén. Ehhez képest a hét eleje óta Zentán melegek-langyosak a radiátorok.

És most tessék elképzelni egy közvállalatot, amelyben az igazgató úgy tudja, hogy leállt a fűtés és arra kéri a polgárokat, hogy találják fel magukat valahogy, miközben két nap múlva az általa vezetett cég folytatja a fűtést. És, ha azt hiszik, hogy az önök munkahelyén van káosz, akkor mindig jusson eszükbe a zentai közvállalat. Ugye, milyen megnyugtató érzés?

Hajrá Elgas, hajrá Zenta!

Zentán összeomlott a távfűtő rendszer

„Tartsanak ki még egy kicsit, találják fel magukat, nemsokára itt a nyár” – nagyjából így lehetne összefoglalni Boško Petrovićnak, a zentai Elgas közvállalat igazgatójának a Magyar Szó napilap nyomtatott kiadásában megjelent nyilatkozatát, amelyből kiderül, hogy a reggeli hideg és a szeles idő ellenére Zentán az idén már nem lesznek melegek a radiátorok, ugyanis a távfűtő rendszer összeomlott!