Ismét sokkolta a közvéleményt Szerbia elnöke, amikor pénteken este televíziós szereplése alkalmával részleteket osztott meg Veljko Belivuk és bandája által elkövetett bűncselekményekről. Egyáltalán nem törődve azzal, hogy részleteket oszt meg a még vizsgálat alatt álló ügyről és hogy traumatizálja a közvéleményt, részletesen elmesélte, hogyan darálták le a holttesteket a bűnözők és összesen tizenhét alkalommal mondta ki a műsor során, hogy csevapot készítettek a húsukból, írja a nova.rs.

A nova.rs azt írja, az talán nem meglepő, hogy Vučić az ügyész munkájába avatkozott, azzal, hogy részleteket osztott meg az ügyről, és maga hozott ítéletet élő műsorban, ezúttal azonban még egy lépéssel tovább ment, és olyan részletekbe menően illusztrálta, hogyan zajlott az áldozatok kivégzése, majd azok testrészeinek ledarálása, hogy egy idő után még a műsorvezetőnő is rákérdezett, miért csinálja ezt.Vučić, miután felhívta Zvicer figyelmét, hogy gyilkolja meg őt is, mert míg ő él, nem lesz nyugta és nem fogja megengedni, hogy még több emberből csevapot készíttessen, a következőket válaszolta:

“Miért csinálom? Azért mert harcos vagyok és mert szeretem a hazámat. Azért, mert nem tudom elviselni, hogy valakiből csevapot készítsenek. Nekem nem gond, hogy bármit is kockára tegyek. Találtak valakit rajtam kívül, aki ezt elmondaná?”, tette fel a kérdést a szerb államfő a Prva Televízióban.

Ezt követően sokáig Zvicerhez beszélt, elmondta, hogy van egyetlen egy ember, akit nem zavar, ha csevapot csinálnak belőle.

“Nincs ezzel bajom. Mert jobb, ha belőlem darálthúst csinálnak, mint hogy hagyjam ezeknek a “dögöknek”, hogy irányítsák Szerbiát. Mit akarnak? Hogy hagyjam, hogy még valakit ledaráljanak?”, tette fel a kérdést még egyszer Vučić, majd újra Zvicernek üzent, többek között azt, hogy bárhol rejtőzik a világban, meg fogja találni.

Aleksandar Vučić a Prva TV stúdiójában (Screenshot)