Bűnvádi feljelentést tett Dragan Marković Palma a belgrádi ügyészségen az ellen a „védett tanú” ellen, aki kiskorú lányok és fiatal nők futtatásával vádolta meg a jagodinai polgármestert, az Egységes Szerbia elnökét.

Marković a Pink TV-nek nyilatkozva kijelentette, hogy feljelentést tesz Marinika Tepić, a Szabadság és Igazság Pártja alelnöke, valamint Sanda Rašković Ivić, a Néppárt elnöke ellen is, amiért a két politikus „hazudozott” róla, azt állítva, hogy az általa szervezett bulikon a politikai és üzletei partnereinek fiatal nőket és kiskorú lányokat „kínált fel”.

Palma közölte, hogy a tanú, aki április 19-én, a Szabadság és Igazság Pártjának egy sajtótájékoztatóján egy videofelvételen vádolta meg nők futtatásával, azt állította, hogy az Alfa nevű szállodájában dolgozott, soha nem volt az alkalmazásában és az említett hotel sem az övé.

Palma kijelentette: Marinika Tepićet azért is feljelenti, mert a politikus azt állította, hogy Palma „minden hölgynek, aki az önkormányzatban vagy a jagodinai közvállalatok valamelyikében akart dolgozni, adott egy telefonszámot, aztán, ha a hölgy »megfelelően barátkozott«, meg is kaphatta a munkát”.

Sanda Rašković Ivićet azért jelenti fel, mert azt állította, abban az időben, amikor a Néppárt elnöke olaszországi nagykövetként dolgozott, egy olasz befektető azt mondta, Palma egyik buliján látta, ahogy lányok alsónemű nélkül táncolnak és elutasított egy lányt, aki ruhátlanul várta a hotelszobájában.