Egy szénné égett holttestet találtak egy kiégett autóban pénteken a Nagykikindáról Kisoroszra vezető út mentén a csatornában.

Az elhunyt személyazonosságát még nem állapították meg teljes bizonyossággal, de a feltételezések szerint az áldozat az autó tulajdonosa, egy 49 éves kikindai lakos, aki egyedül utazott a járműben. Az esetet egy szemtanú jelentette a rendőrségen, aki észrevette a csatornába zuhant autót. A szénné égett holttestet pedig már a kiérkező rendőrök találták meg a helyszínelés során.

Habár a tragikus baleset valószínűleg délelőtt, vagy a reggeli órákban történt, az árokba csúszott autót csak 13 óra körül vették észre, és ekkor riasztották a rendőrséget is.

– Az árok három méter mély, ezért az úttestről nem belátható. A látvány hátborzongató volt, a tűz az autót és a vezetőjét is felemésztette. A feltételezések szerint Nagykikindáról tartott Kisorosz felé, és valószínűleg a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, átment a szemközti sávba és a csatornába zuhant – tudta meg a Novosti egy, a nyomozás részleteit ismerő személytől.

A balesettel kapcsolatosan egyelőre nincsenek további információk. A helyszínelést a rendőrség és az ügyészség illetékesei elvégezték, a holttestet pedig igazságügyi boncolásra küldték az újvidéki orvostani intézetbe.

Illusztráció (Fotó: Archív)