A tavaszi idényben negyedik mérkőzésén harmadik győzelmét szerezte meg a Topolyai Sport Club: a Mladen Krstajić által irányított csapat az újvidéki Vojvodina és a Zlatibor legyőzése után a palánkai Bácska ellen is kiválóan játszott, s végül 3:0 arányban nyert a Szerb Szuperliga 23. fordulójában.

A TSC első gólját Jug Stanojev szerezte a 18. percben egy irtózatosan eltalált jó lövés után, amelyet a vendégek kapusa csak szemmel kísért. A három pont sorsa még a félidő vége előtt eldőlt, amikor Đuro Zec hatvan másodperc alatt kétszer volt eredményes: előbb egy szép akció végén növelte a hazaiak előnyét a 40. percben, majd a vendégvédők figyelmetlenségét kihasználva egy perccel később lecsapott a labdára, és a bal sarokba gurított Aleksa Milojević kapus mellett.

A győzelemnek köszönhetően a TSC feljött az ötödik helyre a húszcsapatot bajnokságban: a topolyai csapat huszonhárom forduló alatt 37 pontot gyűjtött, ugyanannyit mint a szabadkai Spartacus.

A következő fordulóban a TSC a Gornji Milanovac-i Metalac vendége lesz, utána pedig a hétközi fordulóban a C. zvezda látogat Zentára, egyelőre úgy néz ki, hogy azt a mérkőzést is nézők nélkül rendezik meg.

Jelenet a TSC-Bácska mérkőzésről (Fotó: SZMSZ)