Pénteken Zentára látogatott Farkas Bertalan. Az első magyar űrhajós személyesen adta át a róla szóló kiadványt, Tőrös István: A csillagok útján Farkas Bertalan című könyvét a Sóti házaspárnak, Bertának és Józsefnek, akik a Vajdasági Jótékonysági Licit nevű Facebook csoportban a legmagasabb összeget ajánlották fel ezért a könyvért, amivel Pál Gajódi Olivér gyógykezelését támogatták.

Az eseményre a Fantastico Pub étteremben került sor, a magyarkanizsai Panda Rádió és a zentai Fantastico Center szervezésében.

Farkas Bertalan személyesen adta át a róla szóló kiadványt a Sóti házaspárnak, Bertának és Józsefnek

– Én már sok helyen jártam, sok mindent láttam, sok mindent mutattak nekem. A földet kívülről láttam, az gondoltam, nekem már senki nem tud újat mutatni. De azt, amit itt láttam, el sem tudtam volna képzelni, ha nem látom – mondta a jelen lévőknek az űrhajós.

A rendezvény Lőrincz Sándor, a Fantastico Center tulajdonosának vendégszeretete jóvoltából a résztvevők számára sokáig emlékezetes marad.

A tervek szerint Farkas Bertalan ismét Vajdaságba látogat, a közönség Zentán, Szabadkán és Magyarkanizsán láthatja majd a róla szóló könyv bemutatóján.

Zentán járt Farkas Bertalan, az első magyar űrhajós