A belügyminisztérium közölte, hogy a közösségi oldalakon valótlan híresztelések jelentek meg, miszerint elhunyt az újvidéki Zsidó utcában összevert huszonnyolc éves férfi.

– Ismételten arra kérünk mindenkit, hogy ne terjesszenek valótlan információkat, ne izgassák fel a közvéleményt és ne nehezítsék a hivatalos szervek munkáját – olvasható a MUP közleményében.

Újvidék: Eszméletlenre verte áldozatát, majd mindkét karját eltörte

A 021.rs portál a Vajdasági Klinikai Központban (KCV) megtudta, hogy augusztus 24-én az esti órákban súlyos sérülésekkel vették fel a sürgősségi központba a 28 éves M.M.-et.

A KCV közölte, hogy a fiatalembernek eltört az alkarja, többszörös fej- és arcsérülést szenvedett, valamint megsérült a mellkasa és a medencecsontja.

Hosszabb videón az újvidéki brutális verekedés

– A sürgősségi ellátást követően a férfit hazaengedtük otthoni lábadozásra – közölték a kórház illetékesei.

A fiatalembert Ivan Kontić, a MaxBet fogadóiroda biztonsági szolgálatának tagja támadta meg, akit a rendőrség nagy erőkkel keres és folyamatban van ellene a nemzetközi körözés elrendelése is.

A rendőrség körözést adott ki Ivan Kontić (1990) ellen. Az illetékesek arra kérnek mindenkit, aki információval tud szolgálni hollétét illetően, hívja az újvidéki rendőrség 064-892-3876-os, vagy a belügyminisztérium 011-362-7223-as számát. (Fotó: MUP)

Illusztráció (Fotó: Archív)