A világhálót bejáró, rendkívül sokkoló felvétel után – amelyen az látható, ahogyan egy újvidéki fogadóiroda előtt támadója eszméletlenre vert egy fiatalembert, majd mindkét kezét eltörte – a közösségi oldalakra kikerült egy hosszabb videó is, melyből kiderül,  hogy a brutális támadást egy verekedés előzte meg, amiben többen is részt vettek.

A hosszabb felvételen az látható, hogy a sértett és támadója birkóznak a szórakozóhely előtt, közben több más személy is megüti a fiatalembert. A videón látható többi férfiról, akik tétlenül nézik végig a történteket, azt feltételezik, hogy ők a szórakozóhely biztonsági emberei. Néhány alkalommal ugyan megpróbálták szétválasztani a verekedőket, majd feladták, ezután a támadó eltörte a sértett mindkét kezét. Amikor  videón az is látható, hogy amint a támadó abbahagyta a földön fekvő fiatalember kínzását, távozik, és vele együtt a többiek is.

A szerb sajtó szerint a támadó korábban egy diszkó biztonsági szolgálatának volt a vezetője, és már akkor is több erőszakos cselekményben vett részt. A fogadóiroda egy neve elhallgatását kérő munkatársa azt nyilatkozta, hogy a férfi a munkatársaival is agresszíven és erőszakosan viselkedett.

A rendőrség időközben közzétette az elkövető nevét és fényképét. A belügyminisztérium honlapján közölte, hogy a gyanúsított Ivan Kontić (1990), akit a rendőrök nagy erőkkel keresnek.

A rendőrség körözést adott ki Ivan Kontić (1990) ellen (Fotó: MUP)

Az illetékesek arra kérnek mindenkit, aki információval tud szolgálni a támadó hollétét illetően, hívja az újvidéki rendőrség 064-892-3876-os, vagy a belügyminisztérium 011-362-7223-as számát.

Újvidéken brutálisan megvertek egy fiatalembert és mindkét karját eltörték (Fotó: Printscreen)