„Így néz ki ma az új szabadkai szökőkút, négy nappal annak ünnepélyes átadóját követően, amire csak a kiválasztott médiumok kaptak meghívót” – ezzel az egymondatos megjegyzéssel közölt fényképeket pénteken Facebook oldalán a Magločistač internetes hírportál.

A szabadkai sajtóközpont ma a közigazgatási hivatal kommunális, energetikai és közlekedésügyi titkárságának közleményében arra hívta fel a figyelmet, hogy „a szökőkutat egy bizonyos számú személy nem rendeltetésszerűen használja” ez pedig sérülést okozhat.

„Sérüléshez vezethet a szökőkút nem rendeltetésszerű használata”

Kedden adták át Szabadka új szökőkútját, és máris akadtak olyanok, akik azt nem a rendeltetésének megfelelően használják, írja szerkesztőségünkhöz közleményében a közigazgatási hivatal kommunális, energetikai és közlekedésügyi titkársága.

A nagy valószínűség szerint kivitelezési okok miatt adódott hibák következtében azonban megtörténhet, hogy a szökőkút rendeltetésszerű használata is sérülést okoz, ezért olvasóinknak azt tanácsoljuk, hogy amennyiben ellátogatnak Szabadka főterére, legyenek óvatosak!

Így néz ki négy nap után az egymillió eurós szabadkai szökőkút (Fotó: Magločistač)