A Palicsi Vitorlás Klub sportolói öt napon át Magyarországon, Gárdonyban, a Velencei-tavi Vízi Sportiskolában megszervezett vitorlástáborban tartózkodnak, adta hírül az MTI.

A magyar kormány a Szerb Országos Önkormányzattal közösen szervezte az edzőtábort, amelyet a magyar kormány másfél millió forinttal támogat. Ebből az összegből biztosították a gyerekek utazását, szállását és étkeztetését az öt nap során.

Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára (j), Alexov Lyubomir, az Országgyűlés szerb nemzetiségi szószólója (j2) és Zakić Dejan, a Palicsi Vitorlás Klub edzője (j3) a Palicsi Vitorlás Klub magyar és szerb sportolóival beszélget közös vitorlástáborukban a Velencei-tavi Vízi Sportiskolában (VVSI), Gárdonyban 2020. július 8-án.

Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára (b) és Balázs Dénes, a Velencei-tavi Vízi Sportiskola (VVSI) vitorlás szakosztályának edzője (j) részt vesz a Palicsi Vitorlás Klub magyar és szerb sportolóinak edzésen közös vitorlástáborukban a Velencei-tavi Vízi Sportiskolában, Gárdonyban 2020. július 8-án.

Fotók: MTI / Vasvári Tamás