Olyan választásokon, amelyeket maga az önkényuralmi rezsim ír ki, nem buktatható meg a gonosz, mert az ő hazug, csaló, korrupt, antidemokratikus szabályozásai csakis az ő győzelmét hozhatják. Aki pedig „ellenzékiként” mégis mandátumot nyer, az is azért van, mert így döntött a nagy testvér – olvasható a Magyar Polgári Szövetség, Zenta a Zentaiaké frakció közleményében, amelyet a párt elnöke, Rácz Szabó László írt alá.

Az MPSZ szerint ebben a parancsuralmi rendszerben a mandátumot szerző ellenzéknek mindössze két lehetősége lesz. Az egyik, hogy behódolhat a hatalomnak és csicskaként szolgál, vagy ellenzékbe vonul, és  nem tehet semmit, mert elveszik tőle a szót, az üléseket nem közvetítik, javaslatokat nem tehet, leszavazzák átgondolás nélkül, valójában csak a havi kis pénzét kapja meg.

Ezek a lehetőségek viszont (kivéve a pénzbeli juttatást, irodahelyiséget) mandátum nélkül is rendelkezésükre állnak.

A Magyar Polgári Szövetség szerint Vučićot egyáltalán nem izgatja, hogy a szavazó kire adja le a voksát, úgyis mindent ő kap.

„Számíthat a janicsár pártokra – mint a VMSZ, amely még a november 25-ét is megszavazta „Vajdaság” napjának, meggyalázva a magyar nemzetet -, és azokra is akik a második vonalhoz kapcsolódnak, mint ismereteink szerint a Polgári Mozgalom Zentáért, vagy a Jobb Zentáért listák, ahogyan ezt már előre vetítették. Világos az egyenlet: A = B = C. Mire hasonlít ez? Matematikailag A = C-vel”.

A párt szerint Vučićot csakis a bojkott buktathatja meg, mivel „számára élet-halál fontosságúvá vált, hogy minél nagyobb legyen a részvételi arány. 25-30 százalék alatt vége van” – áll a közleményben, amely szerint ez most egy soha vissza nem térő alkalom.

A miértről ezt írták?

„Vučić – mint ahogyan a kleptomániás képtelen nem lopni – önkényesen magához ragadta az egyeduralmat márciusban, és ezzel a szemétdombra dobta a szerb alkotmányt, amelyet közvetlenül a nép hozott meg. Ezzel pedig olyan bűncselekményt követett el, amelyben sem a parlament, sem a kormány nem dönthet, mert az alkotmányt a nép hozta meg, ennélfogva kizárólag nála van a döntés joga is. Az alkotmánybíróság, behódolva a diktátornak, mosta kezeit mint Pilátus. Vučić parancsára a parlamenti pártrobot többség ugyan egy cirkuszi pamflet erejéig támogatta a nagyfőnököt, de ennek semmilyen ereje nincsen, csak kamu.

Tudja ezt Vučić is, és most a népet próbálja rábírni, átveréssel, könyörgéssel, fenyegetéssel, hogy elmenjen szavazni. Ha a nép hátat fordít, akkor elítélte Vučićot az alkotmánysértés bűncselekményében, és nem tartja tiszteletben azt a választást sem, amelyet ő írt ki. Ha ez történik, akkor véres leszámolások, polgárháború nélkül megbukik Vučić,  mert nem lesz tovább nemzetközi támogatottsága, szedheti a sátorfáját. Következik egy átmeneti időszak, amelyben ő és a hasonszőrűek nem vehetnek részt. Ezzel Szerbia visszanyeri az államiságát. Ki lehet majd írni a törvényes választásokat.

Ellenkező esetben megmarad a feudalizmus, következik az orwelli 1984, kötelező vakcináció, 5G, migránsok betelepítése (Marakesi paktum), munkanélküliség, további elszegényedés, nyugdíjak csökkentése, új adók, igazi kizsákmányolás, kijárási tilalom, határok lezárása, chippelés és ki tudja mi minden más, ami ellen semmilyen ellenzéki mandátum, se más nem segít.” 

A Magyar Polgári Szövetség szerint a távolmaradással (bojkott) az emberek a szabadságot választják, nem lesznek felelősek azért, ami rossz ezután következhet. A részvétellel pedig a sötét feudális középkort támogatják.

A Magyar Polgári Szövetség a szabadságot választotta, ezért vonult ki a választásnak titulált cirkuszi folyamatokból, és szólít fel BOJKOTTRA másokat is. Bárhogyan is lesz, a munkát tovább folytatjuk – olvasható a közleményben.