A topolyai Jail klub fesztivált szervez a topolyai tó partján, amolyan igazit, ottalvósat, háromnaposat: ez lesz az első, az igazi és kihagyhatatlan Jail Fest! – áll a rendezvény hivatalos Facebook oldalán.

A buli helyszíne a Topolya melletti lóversenypálya: a többhektáros terület a mesés szépségű, fürdésre kiválóan alkalmas tó mellett található. A terület többnyire füves, de vannak árnyas, fákkal szegélyezett részek is, ahol a kempingezők a nyári meleg ellenére is hűvösben tudhatják sátraikat.

A programról:

Július 30., csütörtök

18 óra – Auróra

20 óra  – Leander Kills

22 óra  – S.A.R.S.

Július 31., péntek

20 óra – Neoton Família

22 óra – Crvena Jabuka

0 óra – Dj Dule Retro Disco

Augusztus 1., szombat

19 óra – Prosectura

21 óra – Tankcsapda

23 óra – Van Gogh

A változatos, igazi délvidéki gasztronómiai ínyencségeket kínáló pultok és a sörsátrak mellett lesz irodalmi helyszín, ahol a vendégek megismerkedhetnek több ismert vajdasági író és költő munkásságával, a vajdasági független irodalom egy jelentős részével is. Továbbá számos ügyességi vetélkedővel is próbára tehetik magukat a vállalkozó szelleműek. Erre a három napra a Jail webrádió (jailcompany.com) is a helyszínre települ, hogy élőben közvetítsen számos eseményről.

A kempingtől tizenöt percnyi gyaloglásra van a strand, ahol díjmentesen fürödhetnek a vendégek.

A helyszín könnyen megközelíthető, hiszen Topolya mellett halad el a nemzetközi autópálya, így a Magyarországról érkezőknek sem jelenthet különösebb nehézséget megtalálni a várost, a tavat és a fesztivált.

Topolya Budapestről 2 és fél óra alatt érhető el, Kecskemétről másfél órányira található, Szegedről viszont csak egy óra az út.

Jegyárak:

Napijegy: 1500 dinár

Háromnapos bérlet: 3500 dinár

Háromnapos bérlet kempingezéssel: 4000 dinár