A magyar piócapártként ismert KDNP kezdeményezésére az Országgyűlés elé terjesztettek egy politikai nyilatkozatot arról, hogy Magyarország nem kér a nők elleni erőszak minden formájának felszámolására irányuló Isztambuli Egyezményből. Sőt, a nyilatkozatot ma lóhalálában már el is fogadták.

Mert karanténos mindennapjainkban mi fontosabb feladata lenne a Fidesz utánfutójának, mint ez? Ordasan hazudva, migránsozva, genderezve, liberálisozva keresztbefeküdni mindennek, bárminek, ami szerintük botrányt kavar. Ha nem a transzneműek szívatásában élik ki az identitáspolitikai provokációra szakosodott perverziójukat, akkor a nők elleni erőszakot vélik a saját maguk magyar módján megoldani.

Az a durva, hogy miközben napirendre sem veszik a parlamenti bizottságokban az ellenzék javaslatait (Tiborcz-adó, a munka nélkül maradt emberek megsegítésére vonatkozó csomagok), ezt az ótvar javaslatot úgy engedik át soron kívül, lóhalálában, hogy nem is szerepelt az igazságügyi bizottság napirendjén.

Csak zárójelben jegyezzük meg, Magyarország 2014-ben csatlakozott az Isztambuli Egyezményhez, csak éppen elfelejtették ratifikálni. A KDNP-s Vejkey Imre, Nacsa Lőrinc, Juhász Hajnalka és Hollik István által benyújtott politikai nyilatkozatot ma 115 igen, 35 nem és három tartózkodás mellett fogadta el az Országgyűlés.

„Jogunk van megvédeni országunkat, kultúránkat, törvényeinket, hagyományainkat és nemzeti értékeinket, amelyeket sem a többségi meggyőződéstől eltérő genderszemlélet, sem a korlátozás nélküli vagy a társadalmi nemek alapján előnyöket biztosító bevándorlás nem veszélyeztethet” – szögezi le a nyilatkozat.

Az utóbbi 10 évben mást sem csinál az értünk mélységesen aggódó kormányunk, csak megvéd bennünket valamitől vagy valakitől, ha létezik valós veszély, ha nem. Most már csak tőlük kellene, hogy megvédjen valaki.

tuti