Zenta Község Önkormányzata közleménnyel fordult a lakossághoz:

Aki a Zentai Közkórházba megy, köteles maszkot vinni magával és használni addig, amíg az egészségügyi intézmény területén tartózkodik!

Az onkológiai operációk és kemoterápiás kezelések folytatódnak. Amennyiben a terápiát igénybe vevő páciens belázasodik, maradéktalanul jelentkezzen ezen a telefonszámon : 062-806-43-93.

Akiknek a kamenicai onkológiai intézetbe kell eljuttatniuk orvosi dokumentációt, azok borítékba helyezve, dr. Apró Arnold onkológusnak címezve, hagyják ezt a zentai közkórház portáján és telefonon ( 062-806-43-93) jelentkezzenek. Ő elintézi a bejelentést elektronikus úton, majd értesíteni fogja a pácienst a további kezelés módjáról.

Az onkológiai betegek CT és ultrahang diagnosztikával kapcsolatos kérdésekkel forduljanak dr. Apró Arnold onkológushoz a 062-806-43-49-es telefonszámon.

Azok a betegek, akik igénybe veszik a Mentőszolgálatot, a mentő megérkezése előtt szellőztessenek a lakásban, a beteg és aki vele várja a mentőt (legfeljebb egy ember) kötelezően viseljen maszkot!

Vigyázzunk egymásra!