Néhány nappal ezelőtt írtunk arról a belgrádi sztárszakácsról, aki február hetedikén tűnt el Zágrábban. A jó hír az, hogy Dejan Markus – akit sokan a Szívvel főzni (Kuvati srcem) című főzőműsorból ismerhetnek – megkerült és jó egészségnek örvend, a rossz, hogy Szlovéniában letartóztatták kábítószercsmpészet gyanújával – erről az N1 számolt be.

A sztárszakácsot február hetedikén szlovén rendőrök vették őrizetbe, mert kocsijában több üvegben összesen 3 liter amfetamint találtak. Mivel külföldi állampolgár, előzetes letartóztatásba került.

Közismert belgrádi séf tűnt el Horvátországban

A horvát Jutarnji List szerint azt egyelőre nem tudni, hogy voltak-e segítői, ahogyan azt sem, hogy a drogot, amit Horvátországból csempészett Szlovéniába viszonteladóknak szánta, vagy értékesíteni szerette volna a kábítószerpiacon.

A sztárséf húga, aki bátyja letartóztatásáról a médiából értesült, igencsak meglepődött. Azt mondta, testvére nem is dohányzott, ezért furcsa, hogy kábítószerhez van köze. Szerinte nagy butaságot követett el, de legjobban azt fájlalja, hogy nem értesítette letartóztatásáról a családot, akik néhány napig halálra idegeskedték magukat az eltűnése miatt.