Nem tartja magát bűnösnek az a huszonnégy éves fiatalember, akit azzal gyanúsítanak, hogy tavaly Újvidéken fizikailag bántalmazta és ezáltal súlyos sérüléseket okozott a barátnőjének.

Đ. L.-t azzal gyanúsítják, hogy 2019. március 12-én a Koszovói utca 4-es szám alatt található albérletben szerelemféltés és féltékenység miatt brutálisan megverte a huszonhárom éves barátnőjét, I. F.-et.

„Nem vagyok bűnös, így nem is ismerhetem be azt, amivel vádolnak, mivel az események, amelyek meghatározták az én és a családom életét is, nem úgy zajlottak, ahogy az a vádiratban szerepel. Nagyon sajnálom, hogy erre az esetre egyáltalán sor került. Szerettem azt a lányt, azonban abban a pillanatban rosszul reagáltam. Van édesanyám, van egy lánytestvérem is, szeretnék rámutatni arra, hogy tisztelem a nőket, nem vagyok erőszakoskodóˮ – mondta a fiatalember a Dnevnik tudósítása szerint.

A lánynak, aki nyolc napot töltött Kamancon (Sremska Kamenica) az egészségügyi intézményben, több helyen is eltört a bordája, égési és vágási sérülések is voltak a lábán.

A fiatalember azt mondta, hogy egy üzenet miatt alakult ki a veszekedés, ugyanis egy számára ismeretlen fiú azt írta neki, hogy „a barátnőd miért játssza a hülyét, és nem adja vissza a pénztˮ.

„Minden összejött, s elkezdtem ütni egy légycsapóval. Amikor ütöttem, ő felemelte a szőnyegről a vasalót, majd mellbe vágott. Ekkor elvettem tőle a vasalót, s azzal ütöttem, de nem tudtam, hogy a vasaló még forró volt. Verekedtünk, ellöktem, ő pedig ráesett a radiátorra. Ráálltam az ujjaira, nem igaz, hogy ugráltam az ujjain. Nem mentünk ki a házból, és nem igaz, hogy ő bezárkózott a fürdőszobába, minden a nappaliban zajlott. Az sem felel meg a valóságnak, hogy a lány elveszítette az eszméletétˮ – mesélte a fiatalember, aki hozzátette, amikor ő elment a lakásból a munkahelyére, a lánynak semmilyen szemmel látható sérülése nem volt.

„Néhány perccel később kaptam egy üzenetet a testvérétől, amelyben az állt, hogy: Tényleg megverted? Amikor felhívtam, közölte, hogy a barátnőm a kórházban van, és súlyos sérüléseket szenvedett. Azt feleltem, megyek ls meglátogatom, de a bátyja azt mondta, ne menjek. Ennek ellenére mégis elmentem, hogy megnézzem, de a rendőrség is megérkezett, és azonnal őrizetbe vettekˮ – mondta Đ. L.

A következő tárgyalás időpontja március 5-én lesz, amikor a bíróság a brutálisan megvert lányt hallgatja majd ki.