A 2020-as évben sem marad magyarországi támogatás nélkül a topolyai labdarúgás: a december 27-én megjelent Magyar Közlönyből kiderült, hogy a magyar kormány 2 milliárd 510 millió forinttal (7,6 millió euró) támogatja a TSC Labdarúgóklubot, amit a szervezet működésének és fejlesztésének támogatására hagytak jóvá. A labdarúgással kapcsolatos határon túli támogatások tekintetében a topolyai labdarúgásnál többet csak a csíkszeredai klub kapott nagyobb összegű támogatást: nekik 2 milliárd 785 millió forintot hagyott jóvá a magyar kormány.

A sepsziszentgyörgyiek 2,1 milliárd forintos támogatással szintén az élcsoportba tartoznak. A dunaszerdahelyi DAC Akadémia 600 millió forintot kap, a szintén felvidéki Komárom Labdarúgóklub 2 milliárd 260 millió forintos támogatásban részesül, a szlovéniai Lendva Labdarúgóklubnak 1,3 milliárd forintot hagyott jóvá a magyar kormány. A Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó eszéki fociakadémiát a magyar adófizetők egymilliárd forinttal (hárommillió euró) támogatják.

A Topolyai Sport Club 2020-as tervei között az új stadion megépítésének a befejezése szerepel: az objektum minden bizonnyal nem készül el a Szerb Szuperliga 2020/2021-es idényének kezdetére, így a topolyai együttes a következő idény első felében is Zentán játssza majd a mérkőzéseit.

A TSC felnőtt csapata húsz forduló után az ötödik helyen áll a Szuperligában, s minden esélye megvan rá, hogy az alapszakasz végén az első nyolc között végezzen, vagyis bejusson a rájátszásba, s harcoljon az európai kupaporondot érő helyezésekért.