A jugoszláv kosárlabda-válogatott tagjaként világbajnoki címet szerző Milan Gurović elismerte, hogy fizikailag bántalmazta a feleségét és a kiskorú lányát, s a Harmadik Alapfokú Ügyészséggel kötött egyezség után tíz hónap házi őrizetre ítélték.

Milan Gurović két napot volt vizsgálati fogságban, s az igazságügyi minisztérium munkatársainak kell majd felhelyezniük rá a nyomkövetőt.

A korábbi kosárlabdázót az ügyészség meghagyása alapján tartóztatták le, mivel azzal gyanúsították, hogy az új-belgrádi családi lakásban kedden este megverte a 43 éves feleségét, valamint a kiskorú, tizenhat éves lányát. A szerb sajtó információi szerint a házaspár először csak verbálisan vitázott össze, azonban utána Gurović fizikailag is bántalmazta a feleségét, s a veszekedésben a lányuk is megpróbált beavatkozni.

FRISSÍTÉS: A korábbi kosárlabdázó fél éven át nem mehet felesége és lánya közelébe, s a szerb sajtó információi szerint a házi örizetet nem Belgrádban tölti majd, hanem Újvidéken, ahol az édesanyja él. A szemtanúk szerint Gurović úgy távozott az ügyészség épületéről, hogy nem volt rajta nyomkövető.

Nyitóképünkön Milan Gurović látható

Szerbia: A világbajnok kosárlabdázó megverte a feleségét és a kiskorú lányát