Rendőrök és kommandósok lezárták a Clark Ádám teret. A Blikk információi szerint a szerb maffia bérgyilkosának tartott D.Csaba megmutatta, hogy hova rejtette el azt a fegyvert, amellyel megölt egy magyar vállalkozót a Pólus Center mögött.

Ezt követően D. Csabát felvitték a Budai Vár oldalába, majd végigkutatták az avart, ezekben a pillanatokban lett vége a kutatásnak. Viszont az is lehet, hogy D. Csabának rossz a memóriája vagy a bolondját járatja a rendőrökkel, mivel ezután azt állította, hogy a Citadellánál van a fegyver, ezért arra vették az irányt, azonban ott sem találtak semmit, így a kutatás véget ért.

Fotó: Fuszek Gábor

– Legnagyobb igyekezetünk ellenére sem vezetett a kutatás eredményre, sem a Budai Vár oldalában, sem a Citadellánál. Előbbinél a fegyvernek, utóbbinál a hangtompítónak kellett volna lennie. Az, hogy már egyik sem található, magyarázható az eltelt idővel, nem kizárt, hogy valaki már megtalálta őket, de akár az eső is kimoshatta a földből. Védencem továbbra is együttműködik a hatóságokkal – közölte D. Csaba ügyvédje, dr. Tran Dániel.

A Blikk által közzétett további fotók ITT tekinthetők meg.