Egy kiváló iramú mérkőzést és négy gólt hozott a TSC és a Voždovac találkozója a Szerb Szuperliga 16. fordulójában: a találkozó végül 2:2-es döntetlennel ért véget, így a topolyai csapat megerősítette ötödik helyét a táblázaton, s pontszámban beérte a két mérkőzéssel kevesebbet játszott Partizant.

Az első félidőben négy perc alatt két gól született: először Milićević szerzett vezetést a második percben a TSC-nek, majd két minutummal később a litván Lasickas egy bombagóllal egyenlített. A játékvezető a tizedik percben jogosan tizenegyest ítélt a hazaiaknak, azonban Lukić lövését a vendégek kapusa hárította, a kapu előtti kavarodásból pedig nem született gól. Az első játékrész több helyzetet is hozott, remek volt az iram, s mindkét csapat csatárai előtt adódot még néhány gólszerzési lehetőség, azonban ezzel nem tudtak élni, mivel a kapusok remekül végezték a feladatukat.

Az iramra a második félidőben sem lehetett panasz, s a mezőnyfölényben játszó TSC másodszor is megszerezte a vezetést. A hatvanadik percben Ponjević beadása után Szilágyi remek ütemben ugrott fel, s fejjel továbbította a labdát a kapuba. A 75. percben Babić kezét találta el egy beadás a tizenhatosban, s a tizenegyes Nemanja Nikolić értékesítette. A TSC végül tíz játékossal fejezte be a mérkőzést, mivel Ponjević a bírói ráadásban megkapta második sárga lapját is.

Szerb Szuperliga, 16. forduló: TSC–Voždovac 2:2 (1:1)

Zenta, 800 néző, vezette: Milanović (Ćuprija).

TSC: Filipović, Ponjević, Babić, Skopljak, Varga, Milićević (Rovčanin), Tumbasević, Tomanović, Duronjić (Sinkovits), Szilágyi, Lukić (Antonić).

Voždovac: Ilić, Hajdin, Mikić, Lasickas, Cvetković, Živković (Zličić), Nikolić, Nišić, Stanisavljević, Mašović (Krasić), Gjorgijevski (Cvetićanin).

Gólszerzők: Milićević a 2., Szilágyi a 60., illetve Lasickas a 4., Nikolić (11-esből) a 75. percben.