Egy harminchat éves férfi sérült meg abban a lövöldözésben, amely hétfőn este fél tíz körül történt Újvidéken a Telep városrészen a Polgár András és a Pavleka Miškine utcák találkozásánál.

A Radio 021 beszámolója szerint a férfit lábszáron lőtték, s a helyszínre érkező mentőszolgálat tagjai azonnal ellátták a sérülését, majd a Sürgősségi Központba szállították.

„A férfi jobb lábszárát érte a golyó, a kiérkező mentősök a helyszínen azonnal intézkedtek, majd a Sürgősségi Központba szállították a harminchat éves férfit, aki végig az eszméleténél volt” – mondta az újvidéki mentőszolgálat sajtófelelőse, Ivana Ramović a székvárosi portál érdeklődésére. A szerbiai tájékoztatási eszközök nem hivatalos forrásból úgy értesültek, hogy a lábszáron lőtt férfi montenegrói állampolgár, akire az ismeretlen elkövető akkor lőtt rá, amikor kijött a Sheraton szálloda közelében levő kávézóból.

A szerb rendőrség hivatalos közleményt nem adott ki az esettel kapcsolatban, egyelőre csak annyit közöltek, hogy a nyomozás folytatódik.

Újvidéken az idén három személyt öltek meg, egyet pedig súlyosan megsebesítettek, azonban ezek az esetek közül a rendőrségnek egyik esetben sem sikerült megtalálnia az elkövető(ke)t. Nemrég az ötvenöt éves Dragan Amidžićet lőtték le ismeretlen tettesek.

Ismert újvidéki üzletembert gyilkoltak meg