Hétfőn hajnali négy órakor egy hétéves gyerek kiesett egy niši, harmadik emeleti lakásból. A fiú mintegy kilenc métert zuhant, mire földet ért, s csodával határos módon, sértetlenül megúszta a történteket.

A niši rendőrség a Blic napilap érdeklődésére annyit közölt, hogy húsz perccel öt óra előtt a helyi Klinikai Központból értesítették őket, hogy egy fiú kiesett a harmadik emeleti lakásból, s az esetet jelentették a niši Felső Ügyészségnek is.

A szerb lapok nem hivatalos információi szerint, a fiú felébredt és elkezdte keresni az édesanyját a lakásban, aki akkor éppen zuhanyozott a fürdőszobában. A történet itt kissé zavarossá válik, ugyanis a cikk szerint a fiúnak nem volt kulcsa az ajtóhoz, s úgy döntött, hogy majd az erkélyen keresztül próbál meg átjutni a másik erkélyre, onnan pedig a lakás azon részébe, ahol az édesanyja tartózkodik. Az ugrás azonban rosszul sikerült, s a fiú a harmadik emeleti lakásból a fűvel borított, ház előtti területre zuhant, s zúzódásokkal, horzsolásokkal megúszta a történteket. Az orvosok elvégezték a szükséges vizsgálatokat, s egyelőre megfigyelés alatt tartják a fiút, aki, ha minden rendben lesz az egészségével, akkor néhány napon belül hazamehet.