Arra azért kevésbé számítottunk, hogy fenekestül felforgatja a 2019-es önkormányzati választás kampányát egy polgármesteri meztelen hátsó, Borkai Zsolt olimpikon, Győr fideszes polgármester feneke, orgiába csapó, kokózással párosuló féktelen bulizása és a szexuális ténykedéséről készült leleplező video beszámoló. Győri keksz helyett győri városvezetői szex, nyugtázhatnánk nem kis malíciával.

Csöppet sem érdekel más házasélete, magánélete, szexuális szokásai, párzása, dugása, hiszen a csupasz segg önmagában nem közügy. Az ominózus videó persze önmagában semmi olyat nem mutat be, amiről egyébként ne hittük volna, hogy elég sok politikus életének része, hiszen akinek elegendő pénz és hatalom kerül a kezébe kontroll nélkül, az előbb-utóbb vissza fog élni vele.

A Borkairól kiszivárgott videókról és fotókról mondhatnánk azt is, hogy a magánélete részei, majd a családja eldönti, hogy mit kezd a felvételekkel. A probléma csupán az, hogy mindezt – jacht, kokain, prostituáltak – a magyar adófizetők állták, hiszen Borkai az eltapsolt több millió forintot nem polgármesteri fizetéséből spórolta össze, hanem igen nagy valószínűséggel korrupciós üzletekből szerezte.

A Fidesz kereszténységről prédikál, Borkai pedig a „Családapa. Olimpikon. Polgármester” szlogennel kampányol. Ezzel a leleplezéssel azonban sikerül tudatosítani a választókban, hogy ez a hitelét vesztett jelölt bizony bort iszik, és vizet prédikál.

Az ismeretlen személy, aki blogján közzétette a kompromittáló felvételeket arról is tájékoztatta az olvasókat, hogy az eddig posztoltakon kívül még jócskán van anyag a tarsolyában, amit a következő napokban közre fog adni. Pontosan tisztában van azzal, hogy ezért még akár egy osztrák nyugdíjas autója alá is kerülhet, ezért minden dokumentumot gondosan biztonságba helyezett.

Az egy dolog, hogy Borkai Zsolt erkölcsileg vélhetően megsemmisült a közvélemény szemében, valószínűleg a polgármesteri választásból is kiszáll, de ahelyett, hogy ezt elfogadná, és farkát behúzva csendben elkullogna, fogja magát és egy családi fotóval válaszol az őt „támadókra”: Kitartunk. Jóban, rosszban felirattal? Miben is?

https://www.facebook.com/borkaizsoltgyor/photos/a.1822609127850505/2234055380039209/?type=3&theater

Ezzel tulajdonképpen azt tette, hogy a családját pajzsként használva próbálja meg semmissé tenni a történteket. Egy családapa ennél nem igazán művelhet gusztustalanabb dolgot. Pártja a mai napig nem határolódott el tőle, bár ez talán nem is annyira meglepő, hiszen egy ilyen pártcsaládban holmi kokainos luxus jachtozás már aligha számít különleges eseménynek.

Ha semmi mást nem ér el a névtelen kiteregető, legalább felnyitja azok szemét, akik esetleg hittek a Fidesz nemzeti maszlagjában. Persze csodára nem érdemes számítani, hiszen így is több tucat Kitartást! hozzászólás érkezett a győri polgármester legutóbbi Facebook-bejegyzéséhez.

A krumplival és rezsiutalvánnyal megvásárolt szavazókhoz ezek az esetek igen ritkán jutnak el. A köztévé vagy a helyi önkormányzati lap biztos nem fog beszámolni Borkai ügyeiről. Ott továbbra is Karácsony és az ellenzék lejáratása a téma, akiket megpróbálnak hiteltelenné tenni, mivel tisztában vannak azzal, hogy Tarlóst és több nagyváros jelenleg is regnáló fideszes polgármesterét akár meg is verhetik a hamarosan következő önkormányzati választásokon.

Az utolsó kérdés már csak az, hogy tudhat-e egy ember annyit a NER-ről, amennyi azt képes lehet padlóra küldeni? Mert hogy van ott elegendő sáros ember a végső bukáshoz, az biztos. Van-e valakinek mersze ahhoz, hogy erről bizonyítékokkal együtt be is számoljon? A Fidesz vezetése retteghet, hiszen pont a saját fegyverével kényszeríthetik őket térdre.

Végezetül egy nagyon is ideillő nóta az úri dajdajozásról:

Jaj istenem, ott van, / Fele bent a lukba, Másik fele kint van, / Azt kapjuk most el. …Ott a farka, ott a farka, / Ott a farka, ott a farka, / Ott a farka, ott a farka, / Megállj, ott van. …Meglátod ott a farka, volt a farka, / Ott volt a farka, bement a lukba, …Ott a farka, visszahúzta, / Bent van újra már a lukban. / Azt a teremburáját, / Hát ilyen lukas lakásban nem lehet egeret fogni. (Szenes Iván – Hofi Géza – Malek Miklós: Macska-duett)

tuti

FRISSÍTÉS: Elérhetetlenné vált az a blog, amelyen péntek óta több fotót és videót hozott nyilvánosságra egy névtelen szivárogtató, miközben azt állította, hogy azon Borkai Zsolt győri fideszes polgármester szerepel. A blog írója korrupcióval vádolta a politikust, a felvételekről pedig azt állította, hogy azok tavaly tavasszal készültek az Adrián egy jachton, ahol a résztvevők prostituáltak szolgáltatásait vették igénybe, és kábítószert fogyasztottak. Ez utóbbiról bizonyítékot is ígért, írja a hvg.hu.

A blog hétfőn nem sokkal dél után azonban elérhetetlenné vált, ez a szöveg fogadta az oda látogatókat:

ezazordogugyvedje.wordpress.com is no longer available.

A felületen még hétfőn reggel is új poszt jelent meg, benne egy fénykép, amelyen egy Borkai Zsoltra emlékeztető, meztelen férfi látható egy kanapén ülve, mellette egy térdelő szőke nő volt látható.

Bár a blog eltűnt, de a hozzá kapcsolódó Facebook-oldal, a Borkai Zsolt valódi arca  továbbra is működik. Ott azt írja a szerző, hogy nem önszántából szüntette meg az oldalt, és egy másik címen továbbra is elérhetőek a tartalmak.

„Azért elég gyenge kísérlet a wordpress tiltása az elhallgattatásomra”

– írta az oldalon.

A blog, ahová az eddig bejegyzések is felkerültek, ide kattintva érhető el.