Pénteken Topolyán megnyílt a tizenhatodik Expo. Az idei mezőgazdasági vásáron nagy hangsúlyt fektetnek az organikus termékekre.

John Deer munkagépek mindenféle méretben

Több mint kétszáz kiállító részvételével zajlik a topolyai Expo, ami pénteken reggel nyitotta meg kapuit. Kislinder Gábor polgármester elmondta, hogy a község sok pénzt áldoz a mezőgazdaságra, hogy a fiataloknak érdemes legyen itthon maradni.

Pásztor Bálint, a VMSZ parlamenti képviselője, Jakab Tamás a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének főtitkára és Kislinder Gábor topolyai polgármester az Expo megnyitóján

A vásárt Pásztor Bálint, a VMSZ parlamenti képviselője nyitotta meg, aki hangsúlyozta, az elmúlt három évben Topolyára tizenhárom millió euró vissza nem térítendő támogatás érkezett azok a gazdasági és mezőgazdasági támogatások keretében, melyek a Prosperitati Alapítványhoz kötődnek.

Az idei Expon nagy hangsúlyt fektetnek az organikus termékekre

A vásár keretében szakmai tanácskozások, üzleti találkozók, bio- és helyi termékek prezentációi és kóstolói, gyermek- és ifjúsági programok, nemzetközi pálinkaverseny, tombola és más programok várják a közönséget.

Csatolható eszközök széles választéka várja az érdeklődőket

A rendezvény szeptember nyolcadikáig, vasárnapig várja a látogatókat a Piac Közvállalat nagycsarnokában és annak környékén.

A rendezvény a Piac Közvállalat nagycsarnokában és annak környékén látogatható