Nemcsak a topolyai TSC felnőtt csapata ért el hatalmas sikert azzal, hogy megnyerte az I. Ligát és ezzel bejutott a Szerb Szuperligába, hanem az észak-bácskai együttes 19 éven aluli együttese is kiválóan teljesített a 2018/2019-es idényben, aminek köszönhetően biztosan – az újvidéki Vojvodina mögött – a második helyen végeznek a Minőségi Ifjúsági Vajdasági Ligában, így ősztől a Szerb Ifjúsági Ligában, vagyis a legmagasabb rangfokozatban léphetnek pályára.

Négy fordulóval a bajnokság vége előtt az élen álló Vojvodinának 62 pontja van, második a TSC 57 ponttal, a harmadik helyen pedig a Szávaszentdemeteri (Sremska Mitrovica-i) Radnički áll, amelynek a lemaradása a topolyaiakkal szemben tizennégy pont.

Győzelemmel ünnepelte a TSC a bajnoki címet (FOTÓK)

Mintegy ezer emberrel együtt ünnepelte meg Zentán a TSC labdarúgócsapata a szerb I. Liga bajnoki címét: a rájátszás utolsó fordulójában a Szabó Zoltán vezette együttes Vladimir Szilágyi góljával 1:0-ra nyert a Metalac ellen. A félidőben a nézők ingyen kóstolhatták meg a helyszínen készült ökörsültet, s a mérkőzés előtt, valamint után is a csantavéri Dér Heni énekelt a jelenlevőknek.