Az impresszum nélküli Ricochet hírportál cikkére hivatkozik a Magyar Szó honlapja, és közli a botrányos hírt, hogy:

Zorana Mihajlović pofon ütötte Vučićot

„A Ricochet hírportál értesülései szerint Zorana Mihajlović építésügyi miniszter, a Szerb Haladó Párt magas rangú tisztségviselője tegnap este pofon ütötte Aleksandar Vučić államfőt, a párt elnökét, miután az lekurvázta.” – így szól a Magyar Szó írásának első mondata. Az sem világos, hogy a Vajdasági Magyar Szövetség ellenőrzése alatt tartott lap miért jelentet meg a VMSZ minden szinten koalíciós partneréről lejárató cikket, és főleg nem úgy, hogy a Ricochet portálon kívül sehol nem jelent meg ez az információ.

Hacsak nem az a cél, hogy egy ilyen cikknek köszönhetően később azt lehessen mondani, hogy: lám, lám, tessék csak megnézni, sajtószabadság van, mi még azt is meg mertük jelentetni, hogy Vučić lekurvázta a Mihajlovićot, utóbbi pedig ezért pofonvágta őt.

Mindenesetre nem lenne meglepetés, ha a Szerb Haladó Párt tagjai közül valaki ez a cikk miatt beperelné a Magyar Szót, megerősítve a kiválónak mondott szerb-magyar kapcsolatokat.

A cikket ide kattintva lehet elolvasni, persze csak addig, amíg a főszerkesztő oda nem szól, hogy ezt azért már mégsem kellene csinálni, és az online szerkesztőség törli majd…