Mintegy ezer emberrel együtt ünnepelte meg Zentán a TSC labdarúgócsapata a szerb I. Liga bajnoki címét: a rájátszás utolsó fordulójában a Szabó Zoltán vezette együttes Vladimir Szilágyi góljával 1:0-ra nyert a Metalac ellen.

A félidőben a nézők ingyen kóstolhatták meg a helyszínen készült ökörsültet, s a mérkőzés előtt, valamint után is a csantavéri Dér Heni énekelt a jelenlevőknek.

A TSC csapat tagjainak az aranyérmeket Ilija Petković, a Szerb Labdarúgó-szövetség végrehajtó bizottságának a tagja adta át, a serleget pedig Nenad Bjeković, a labdarúgó-szövetség alelnökétől Tomanović csapatkapitány vette át. A bajnokavató konfettiesővel, tüzijátékkal és a labdarúgók tiszteletkörével zárult.

Több környező településről is érkeztek nézők a TSC bajnokavatójára

A Kék Betyárok, a TSC szurkolótábora

Ki állva, ki ülve nézte végig a mérkőzést

A bajnokcsapat és a leghűségesebb szurkolói

Mivel a topolyai stadion jövőre készül el, a TSC ősztől Zentán játssza majd a szuperligás mérkőzéseit. A zentai Városi Stadion a legtöbb feltételnek eleget tesz, a hiányosságokat pedig az elkövetkező egy-két hónapban elvégzi majd a TSC, így minden akadály elhárul majd, hogy ősztől a két belgrádi együttes, a Crvena zvezda és a Partizan is vendégszerepeljen a Tisza menti városban.