A NALED (Nemzeti Gazdasági Fejlesztési Szövetség) a Német Nemzetközi Fejlesztési Ügynökség (GiZ) támogatásával a Munkaügyi, Foglalkoztatási, Harcos- és Szociális Minisztériummal, a Földművelésügyi, Erdészeti és Vízügyi Minisztériummal és a Pénzügyminisztériummal együttműködve indította el a Szezonális foglalkoztatási lehetőségek növelése elnevezésű projektumot, amelynek keretében a munkavállalók a www.sezonskiradnici.gov.rs portál használatára vonatkozó képzéseket sajátíthatják el, írja a szenttamas.rs. A képzést a szervízközpontokban dolgozók, valamint a munkáltatók (jogi személyek és bejegyzett mezőgazdasági vállakozók) számára szervezik.

A képzést a Szenttamási Gazdaságfejlesztési Iroda és Szenttamás Község közös szervezésében 2019. április 23-án (kedd) 19 órai kezdettel a községháza nagytermében tartják.

Ezúton kérik azokat a munkaadókat, akik idénymunkásokat alkalmaznak, a vállalkozókat, földműves szövetkezeteket, bejegyzett mezőgazdasági termelőket stb., hogy vegyenek részt a képzésen.

Fotó: illusztráció