A harmadik forduló jelentette a végállomást Györe Lászlónak az Indian Wellsben zajló, 8,3 millió dollár összdíjazású keménypályás 1000-es tenisztornán, miután a tizenhatoddöntőben, vagyis a legjobb 32 között 6:2, 7:6 (7-3) arányban veszített honfitársától, Miomir Kecmanovićtól.

Az első játszmában Kecmanović két breaknek köszönhetően igen szép előnyre tett szert, s végül 6:2-re meg is nyerte a szettet. A második játszma elején egymást követték a breakek, a fáradtan mozgó Györének kétszer is sikerült egyenlítenie. A negyedik játék után a zentai teniszező orvosi segítséget kért, mivel valószínű nagyon kimerült volt. Az orvos megmérte a vérnyomását, s a kis szünet után folytatódott a találkozó, de ekkor már egy új Györe volt a pályán, aki sokkal pontosabban és agresszívebben játszott, mint a találkozó elején. A tizedik játékban a zentai teniszező szettlabdához jutott, de nem sikerült kihasználnia. A szett a rövidítésben dőlt el: a tie-breaket Kecmanović nagyon magabiztosan, kiváló labdameneteket produkálva 7-3-ra nyerte meg, így bejutott a nyolcaddöntőbe.

A zentai teniszező az első fordulóban erőnyerő volt, a másodikban pedig az argentin Andreozzit győzte le, aminek köszönhetően a napi világranglistán a 32. helyről feljött a 31. pozícióra.

Kecmanović következő ellenfele a kanadai Félix Auger Aliassime és a japán Josihito Nisioka mérkőzés győztese lesz. A negyeddöntőbe jutás újabb 90 pontot jelentene Kecmanovićnak: a legjobb nyolc között szereplő játékosok 182 ezer dollárral gazdagodnak.