Állásbörzét rendez kedden a Szegedi Tudományegyetem (SZTE), a régió legnagyobb munkaerőpiaci rendezvényén csaknem hetven kiállító mutatkozik be – tájékoztatta felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Az eseményre az egyetem gyakornoki helyet kereső hallgatóit, leendő friss diplomásait és minden olyan, már szakmai tapasztalattal rendelkező érdeklődőt várnak, aki kíváncsi arra, hogy jelenleg milyen nyitott pozíciókat kínálnak a munkáltatók.

    A kiállítók között regionális cégek, az ország legnagyobb multinacionális és hazai vállalatai, munkaerő-közvetítők és egyéb szolgáltatók egyaránt szerepelnek.

Az állásbörzét hagyományosan felkészítő programok előzték meg, kedden az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központjában már az információátadásé a főszerep interaktív, izgalmas formában. Az előadások során olyan dilemmákat érintenek, hogy milyen előnyöket és lehetőségeket tartogat a multi, kis- vagy középvállalkozói vagy épp a startup lét, hogy szó esik a munkakeresés és bemutatkozás modern formáiról, illetve arról is, hogyan működhetnek együtt hatékonyan a hétköznapokban a különböző generációk.