A Subotica-trans utasforgalmi közvállalat honlapján szerdán közzétett tájékoztatás szerint csütörtökön ugyanúgy járnak majd a buszok, mint szerdán.

Csütörtökön is a szombati menetrend lesz érvényben, azzal, hogy bizonyos járatokat nem indulnak, továbbá módosult a 6-os busz délutáni indulásának kisbajmoki helyszíne és időpontja.

A Tesla-telepről 8.20-kor és 9.50-kor nem fog indulni a 16-os autóbusz, ugyanígy ezen a járaton Sándorból sem közlekedik a 9.05-ös, illetve a 10.35-ös busz.

Egyáltalán nem jár majd a Nagyradanovác és Lifka között közlekedő 4-es autóbusz.

Nem fog járni a 8A jelzésű autóbusz sem, ami a Vasutas település és a Lifka között szállította az utasokat, mint ahogyan nem indul a 8-as járat sem a Vasutas település és Sándor között.

A Kisbajmok és Palics között közlekedő 6-os autóbusz, amely 15.25-kor szokott indulni a Swarovski üzeme elől, szerdától öt perccel korábban, 15.20-kor fog indulni a Calzedonia üzemétől, ezért a vállalat figyelmezteti utasait, hogy az említett megállónál várják a buszt.

Nem indul továbbá Szegedre 6:30-kor és onnan vissza 12:30-kor sem autóbusz.

Törölték a 7.00-kor Zomborba induló járatot is, így 10:15-kor Zomborból sem indul Szabadkára jármű.

A Subotica-trans utasforgalmi közvállalatnál mindaddig lesz érvényben a módosított menetrend, amíg nem áll a rendelkezésre megfelelő számú sofőr. A cég arra kéri az utasokat, hogy naponta tájékozódjanak a menetrend változásairól.

A Subotica-trans tudakozójának telefonszáma: 024/555-566, a vállalat honlapja pedig a sutrans.rs címen érhető el.

Nyitókép: Sutrans.rs