A szabadkaiak és mindazok, akik használják a Subotica-trans közvállalat szolgáltatásait, hétfőtől számíthatnak arra, hogy a járművek szombati menetrend szerint közlekednek a továbbiakig.

Azt követően, hogy szerdán a közvállalat közzétette: túlságosan kevés a rendelkezésre álló járművezető ahhoz, hogy a városi és elővárosi vonalakon biztosítani lehessen a zavartalan üzemeltetést, emiatt egyes járatokat meg kellett szüntetni, vasárnap a Subotica-trans egy újabb, a tömegközlekedést igénybe vevő polgárok számára rossz hírrel szolgált.

„Tekintettel arra, hogy tovább nőtt a betegszabadságon lévő járművezetők száma, annak érdekében, hogy a városi és elővárosi közlekedést a polgárok könnyebben igénybe vehessék, a Subotica-trans járművei február 18-tól szombati menetrend szerint közlekednek” – tudatta a vállalat közleménye.

A Subotica-trans arra kéri az utasokat, hogy tájékozódjanak a járatok pontos indulási idejéről és arról, hogy, milyen útvonalon haladnak a szombati menetrend szerinti járatok. A cég azt is közölte, hogy mindaddig érvényben marad ez a rendelkezés, amíg nem növekszik a rendelkezésre álló sofőrök száma, tudatta a subotica.com.