Gulácsi Péter lemond a magyar futballválogatottban való szerepléséért járó prémiumairól, a pénzt pedig alapítványoknak ajánlja fel – írja az Index.

A magyar válogatott kapusa Facebook-posztban jelentett be, hogy jótékonykodni fog. Azt írta, felelőséggel is jár a válogatottban szerepelni. Az ő álma ezzel valóra vált, de szeretné, ha másoknak is sikerülne az, így minden félévben más-más alapítványt fog támogatni, részleteket későbbre ígért.

Gulácsi posztja alatt egy hozzászóló megjegyezte, a huszonháromszoros válogatott kapus nemrég egy kutyaotthont mentett meg nagy összegű adománnyal.

„A válogatottban pályára lépni mindig hatalmas megtiszteltetés és felelősség. Gyerekkorom nagy álma vált valóra azzal, hogy a nemzeti csapatban szerepelhetek. Épp ezért úgy döntöttem – hogy másoknak is segíthessek – szeretném a válogatottban kapott prémiumomat felajánlani jótékony célokra. Minden félévben egy előre kiválasztott alapítványt fogok támogatni, a további részletekről hamarosan olvashattok. Remélem, hogy sikeres szerepléssel, minél több helyen tudunk segíteni! ??❤️ @ Hungary” – írta Gulácsi a Facebookon.