Nem sokkal a Szabad Magyar Szó második születésnapja után követőink száma öt számjegyűvé vált. Facebook-profilunk 10.000-ik kedvelője a szabadkai Kedves Hermina lett, így neki és (a szó kétszeres értelmében, kis és nagy kezdőbetűvel egyaránt) kedves családjának adhattuk a szerkesztőség ajándékát.

Hermina már régóta olvasója a Szabad Magyar Szónak, de úgy látszik, valami különleges érzéke van/volt ahhoz, hogy mikor jelölje be „hivatalosan” is, hogy kedveli ezt az oldalt, mert ennek az érzéknek – és nyilván a szerencsének – köszönhetően lett épp ő a tízezredik, és kaphatta meg a Szabad Magyar Szó logójával ellátott valamennyi ajándéktárgyunk egy-egy példányát, ráadásul pedig egy értékes könyvcsomagot is. Nyertesünk nagyon szeret olvasni, így mi is meggyőződhettünk arról, hogy ajándékunk jó helyre került, abban pedig nyilván a Kedves család (egyelőre, de már nem sokáig, hisz Hermina hamarosan újabb anyai örömök elé néz) legfiatalabb tagja, Kloé is „ludas”, hogy az anyuka olvasmányai között az utóbbi években előkelő helyet foglalnak el a gyerekmesék.

Ezúton is gratulálunk Herminának, önök pedig olvassanak és kövessenek bennünket továbbra is, hisz hamarosan újabb meglepetésekkel jövünk!