Ahogy arról a Szabad Magyar Szó is beszámolt, pénteken hajnalban a zentai Tisza hídról a vízbe vetette magát egy férfi, akinek a holttestét hétfőn délután találták meg a bánáti part közelében. A rendőrségtől származó információk szerint sikerült azonosítani az áldozatot, aki a 36 éves, niši illetőségű Milan Milenković, aki a média értesülései szerint az egyik jelenleg is zajló építkezésen alvállalkozóként dolgozott. A nem hivatalos információk szerint Milenković ideiglenesen Csókán lakott.

A vizsgálat során kiderült, hogy Milenković pénteken hajnalban a híd közelében hagyta Peugeot 308-as gépkocsiját, s gyalog ment fel a hídra, ahonnan a vízbe ugrott, és megfulladt. A tájékoztatási eszközök értesülései szerint az áldozat autójában megtalálták a mobiltelefonját.

Az áldozat rokona, Miroslav Matejić jelentette a rendőrségnek Milan eltűnését, s az unokaöccsének az azonosítása után a sajtónak annyit mondott, semmilyen jelét nem tapasztalta annak, hogy a rokona öngyilkosságra készül. Milan Milenkovićnak pár hónappal ezelőtt hunyt el az édesapja.