Három napja nyitotta meg boltjait Szerbia-szerte a német Lidl kereskedelmi üzletlánc, de Nišben továbbra sem csökken a tömeg: a vásárlók harminc méteres sorokban kígyóznak, hogy bejuthassanak az üzletbe, és körülbelül egy órát kell várakozniuk – tudósít az N1 Televízió.

A niši üzletben nem történt olyan csirkével kapcsolatos incidens, amelyről több más városból is érkezett beszámoló, azonban a vásárlók elmondása szerint nagyon nagy a tömeg és kitartónak kell lenni, ha valaki vásárolni szeretne.

A Lidl akciós csirkéjét a piacokon árulják Szerbia-szerte

A Lidl üzleteiben akciós áron kapható grillcsirkét a piacokon kínálják a viszonteladók országszerte, írja a Nova ekonomija. Az egész ország területéről érkeznek olyan információk, hogy a piacokon a Lidlben vásárolt árut kínálják, de nem a baromfihús az egyetlen. Egy újvidéki kereskedő beismerte, hogy fél tonna cukrot vásárolt, azzal a céllal, hogy azt majd a kisboltjában értékesítse.

A német cég képviselői a niši üzlet megnyitóján azt mondták: a cég kínálatában ezerötszáz termék van, amelyek közül háromszázötven származik hazai gyártótól.

Amióta megnyitott a Lidl, a legkelendőbb portéka a grillcsirke, melynek kilója 120 dinár, illetve a banán, aminek kilogrammját 59 dinárért kínálják.

A nyitókép a Lidl szabadkai megnyitóján készült.