Promostar Reklamni Materijali gondoskodott arról, hogy minden egyes versenyző a verseny okozta élményen kívül a képen látható hátizsákkal is gazdagabb legyen. Reméljük, sok hasznát veszed és sokáig lesz útitársad. Ha még nem tetted meg, péntekig (8.31.) tudod véglegesíteni nevezésed a nevezési díj befizetésével. Ha még nem neveztél, szombaton (9.1.) a Tésztaparty alkalmával 16:00-tól 22:00-ig tudod ezt megtenni, vagy akár a verseny napján (9.2.) 7:00-től 10:00-ig. Fuss a történelmen át! – ez a reklámszöveg olvasható a Szabadkai Félmaraton FB-oldalán.

A bejegyzés alatt egy szabadkai születésű, jelenleg Magyarországon élő személy megkérdezte a szervezőket, lehet-e olyan hátizsákot igényelni, amelyen a szerb felirat – 2. Subotički polumarataon – nem cirill betűkkel szerepel.

Gyorsan kiderült, hogy erre semmi esély, ugyanis valamennyi hátizsákra cirill betűs szöveg került.

Az FB-oldalt szerkesztő válasza ugyanis ez volt: „A képen látható hátizsák képezi a rajtcsomag részét. Várunk vasárnap sok szeretettel.”

A cég bizonyára, ha szóltak volna a szervezők, készített volna latin betűs, és akár magyar nyelvű feliratot is, hiszen a honlapján a szerb mellett magyarul is található információ.

A 2. Szabadkai Félmaratont szeptember 2-án, vasárnap rendezik.