Felkiáltójel került a címben szereplő mondat végére!

A Fishing on Orfű Nagy tehetségkutató versenyén a WednesdaY Project a szóló/duó kategória nyertese – tette közzé Facebook profilján Szerda Árpád vajdasági zenész.

A 4 legtöbb szavazatot szerző zenekar a Seven Seconds In The Future (több mint 1200 like), a Mamelons (975) a Lépjünk a holdra (819) és a SIKETFAJD (776) lett.

A 4 legnépszerűbb szóló/duó produkció Szerda Árpád – WednesdaY Project (907 like), Along the Creek (784), Kóbor Zsóka és Polgár Patrik (690) és az Analog Balaton (605).

Szerda Árpád a Fishing on Orfűn?

Ahhoz, hogy a címben szereplő mondat végére a kérdőjel helyére felkiáltójel kerüljön, az olvasóink is hozzájárulhatnak, ugyanis csak egy lájkot, szívecskét vagy egy nevetős smiley-t kell nyomniuk azoknak, akik szeretnék, hogy Szerda Árpád is felléphessen az orfűi zenei fesztiválon. Ha tetszett a videó, akkor hajrá, tessék nyomni egy lájkot, ezzel is közelebb juttatva a vajdasági zenészt az orfűi rendezvényen való fellépéshez.

„Szeretném megköszönni minden egyes szavazónak/megosztónak a támogatást, a lájkokat. Nélkületek ez nem sikerült volna…” – írta Szerda Árpád, aki egyúttal gratulált a többi továbbjutónak is.