Ahhoz, hogy a címben szereplő mondat végére a kérdőjel helyére felkiáltójel kerüljön, az olvasóink is hozzájárulhatnak, ugyanis csak egy lájkot, szívecskét vagy egy nevetős smiley-t kell nyomniuk azoknak, akik szeretnék, hogy Szerda Árpád is felléphessen az orfűi zenei fesztiválon.

WednesdaY Project (a Nagy Fishing-tehetségkereső)

Szerda Árpád – WednesdaY Project – a nagy Fishing-tehetségkereső döntőseKategória: Szóló/duó produkcióEzt a videót likeold, ha azt szeretnéd, hogy ő játsszon a Fishingen!Egy mondatban magáról: Rock-blues-punk multiinstrumentalista.Ez a dal mond el mindent róla: https://youtu.be/ArBNrpj8Kkw

Posted by Fishing on Orfű on Tuesday, May 22, 2018

Ha tetszett a videó, akkor hajrá, tessék nyomni egy lájkot, ezzel is közelebb juttatva a vajdasági zenészt az orfűi rendezvényen való fellépéshez.

Az esemény hivatalos FB-oldalán a következők olvashatók:

„Indul a Nagy Fishing-tehetségkereső szavazás! ?

Ahogy ígértük, ti dönthetitek el, hogy melyik tehetségkeresős produkciók léphetnek fel a Fishingen! Minden továbbjutó készített egy 90 másodperces bemutatkozó videót, amiket itt nézhettek meg: https://www.facebook.com/fishingonorfu/videos/

A feladat egyszerű: Ha tetszik egy produkció, akkor dobj a videójára egy like-ot! Végül a 3-3 legtöbb visszajelzést kapó zenekar és szóló/duó formáció léphet fel a Fishingen.

Fontos, hogy csak a mi oldalunkra feltöltött videókra nyomott like-ok (és bármi más emotikonok) számítanak szavazatnak. Vasárnap délben zárjuk a versenyt, addig is hajrá, jó böngészést, jó szavazást!”