A moholi Könyves Norbert szerezte a magyar labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójának legszebb gólját: a DVSC csatára a Ferencváros elleni mérkőzés 38. percében a félpálya környékén megszerezte a labdát, s védhetetlen gólt lőtt. Könyves gólja egy pontot ért a hazaiknak, ugyanis a Ferencváros a 8. percben Varga góljával megszerezte a vezetést, amire a moholi játékos a félidő vége felé válaszolt.

OTP Bank Liga, 26. forduló:
DVSC – Ferencváros 1–1 (1-1)
Nagyerdei Stadion, 10 841 néző.  Vezette: Iványi (Tóth II., Király).

DVSC: Nagy S. – Bényei, Kinyik, Szatmári, Barna (Mészáros N., 90.) – Bódi, Jovanović (Filip, 65.), Tőzsér, Varga K. (Mészáros N., 88.) – Könyves, Tabaković (Takács, 53.)
Ferencváros: Dibusz – Botka, Otigba, Blažić, Pedroso – Spirovski, Leandro – Varga R. (Moutari, 77.), Nagy D. (Georgijević, 83.), Paintsil (Priskin, 90.) – Böde.

Gólszerzők: 0-1 Varga R. (8.), 1-1 Könyves (37.)

Nézze meg Könyves három kapufát érintő gólját a Ferencváros ellen:

https://www.facebook.com/M4sport.hivatalos/videos/1276153072516899/

 

A moholi csatár remek formában van, hiszen nemrég a Magyar Kupa negyeddöntőjében mesterhármast lőtt a Bp. Honvéd ellen:

Könyves, Könyves, Könyves! (VIDEÓ)

A moholi Könyves Norbert mesterhármast ért el a DVSC színeiben a Magyar Kupa negyeddöntőjében, s a csatár három góljának köszönhetően együttese 3:1-re nyert a Budapest Honvéd ellen, s bejutott a legjobb négy közé. A párharc első felvonásán gól nélküli döntetlen született a magyar fővárosban.