Csepel fideszes polgármestere, Borbély Lénárd közvetítette élőben a Facebook-oldalán, ahogy Orbán Viktor meglátogatta vasárnap a csepeli választókörzetet, hogy ott Németh Szilárd mellett köszöntse a Fidesz aktivistáit, hívta fel a figyelmet cikkében a 444.hu

A videó legérdekesebb pillanata 3.40 perc után indul, amikor Németh bemutatja a határon túlról érkezetteket: eszerint több erdélyi településről is jöttek a határon túlról csapatok. Nagyszalontáról, Kápolnásfaluból és Székelyudvarhelyről és Farkaspatakról is mutatott be érkező kontingenseket, majd hozzátette, hogy „itt azok dolgoznak egyébként, akik úgymond ebből a rendszerből élnek is”: polgármesterek, képviselők, megyei képviselők.

Borbély Lénárd

Orbán Viktor miniszterelnök úr Csepelen. Mindenki szavazatára számítunk! Hajrá Magyarország! Hajrá Csepel! Hajrá Orbán Viktor! Hajrá Németh Szilárd!

„Sokan felhívtak külföldről, nemcsak magyarok. A szerb elnök is felhívott, gyerekzsivaj volt a háttérben, otthonról hívhatott. Azt mondta nagyon szurkol, én meg mondtam, milyen kár, hogy nem szavazhat” – mondta a helyszínen Orbán Viktor.